Op zoek naar een aannemer in de buurt van Waspik?

Bent u op zoek naar een aannemer in de buurt van Waspik, Breda, ’s Hertogenbosch, Tilburg, Waalwijk, Land van Heusden en Altena? OBM BV kan voor diverse werkzaamheden zorg dragen. Of het nu gaat om een aanbouw, verbouw of nieuwbouw van uw woning, bedrijfspand of aanbouw.

Door alle kennis vast in huis te hebben kunnen we aan al uw wensen en eisen op een betrouwbare manier voldoen.

OBM V&O is een Bouwgarant erkend regionaal aannemingsbedrijf in Waspik. Binnen ons bedrijf zijn 15 mensen werkzaam waarvan er 12 “buiten” werken. Dus geen massaproductie voor ons, maar meer maatwerk. In onze eigen werkplaats kunnen wij dan ook al het benodigde maatwerk
(b.v. kozijnen, trappen, prefab houten onderdelen…) zelf produceren.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers, denk hierbij aan nieuwbouw, een verbouwing of aanbouw van uw woning, het plaatsen van een dakkapel of onderhoudswerkzaamheden. Dit kunnen wij dan voor u van A tot Z regelen waarbij wij gebruik maken van onze kennis, onze vakmensen en 100% betrouwbare onderaannemers.

U kunt uw bouwplannen dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen!

W.G. van den Broek
Directeur

Like ons ook op

Diensten

Utiliteitsbouw

 • Kantoren
 • Bedrijfspanden
 • Restyling

Verbouwen & Renoveren

 • Kozijnen, ramen en deuren
 • Serres
 • Verbouw en aanbouw
 • Dakkapellen etc.
 • Restauratie

Woningbouw

 • Woningen
 • Appartementen
 • Villa’s

Bedrijfsprofiel

Ambachtelijk en innovatief

Een veelzijdig bouwbedrijf als OBM behoudt het goede, het ambachtelijke, maar staat elke dag open voor nieuwe ontwikkelingen en past die ook toe.

Ook voor het onderhouden en renoveren van bestaande gebouwen is OBM uw creatieve partner. Zo kunnen vrijwel alle voorkomende en benodigde constructieonderdelen in een eigen werkplaats volgens bestek worden gemaakt.

Prefab Bouw

Wij zijn inmiddels ook zeker thuis in de prefab houten skeletbouw. Op onze werkplaats wordt alles voorbereid en geproduceerd waarna we op de bouwplaats alles snel en vakkundig kunnen plaatsen en monteren.

Zekerheid

Dagelijks bouwt OBM verder aan het in stand houden van haar opgebouwde reputatie. Dankzij deskundig personeel durft OBM garanties te geven op een goed eindresultaat.

OBM fundamenten

Alle facetten van het bouwen, dus nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie zijn bij OBM in goede handen. Van ontwerp tot en met de oplevering voorzien van de OBM fundamenten: Planmatigheid, zorgvuldigheid en slagvaardigheid.

Veelzijdig

Woningen, bedrijfsruimten, kantoren, scholen en ook monumenten sieren de referentielijst van OBM.

OBM Verbouw & Onderhoud is een terechte keuze.

Kwaliteit als het gaat om de eigen vakmensen, externe deskundigen en onderaannemers maar ook als het gaat om bouwmaterialen…

OBM Verbouw & Onderhoud is dan ook een terechte keuze als u een partner zoekt die inventief met u meedenkt en u de gunstigste verhouding tussen prijs en kwaliteit biedt

Contact

OBM Verbouw & Onderhoud B.V.
Dwarsweg 16
5165 NM Waspik

Telefoon: 0162 – 44 79 45
Telefax: 0162 – 44 79 40
E-Mail: obm@obm-bv.nl

2018 OBM-BV.nl | Website Uerel.nl